Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-08@23:23:51 GMT

کشف مواد شیمیایی سمی در برخی ماسک‌ ها

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۸۰۲۲۵

کشف مواد شیمیایی سمی در برخی ماسک‌ ها

به گزارش جام جم آنلاین، نتایج آزمایش های اولیه، وجود رده هایی از انواع ترکیبات را نشان دادند که به دلیل مسائل سلامتی و زیست محیطی به شدت محدود شده‌اند.

این ترکیبات شامل «فرمالدئید» یک ماده شیمیایی شناخته شده است که موجب آبریزش چشم، احساس سوزش در چشم، بینی و گلو، سرفه کردن، خس خس سینه و حالت تهوع می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان نگرانند که وجود این مواد شیمیایی در ماسک‌هایی که به مدت طولانی استفاده می‌شوند، می‌تواند باعث بروز مشکلات ناخواسته برای سلامتی شود.

شواهد به دست آمده توسط Ecotextile News که روزنامه دیلی میل آنها را به اشتراک گذاشته است، نشان می دهد اگرچه ماسک های صورت باید از استانداردهای خاصی برخوردار باشند اما همه ماسک این استانداردها را ندارند.

اکنون در همه جای دنیا استفاده از ماسک به عنوان یک روش بسیار موثر در پیشگیری از انتقال ذرات ویروس کرونا، مجاز شده است. اما پوشش های صورت که برای استفاده توسط عموم مردم طراحی شده اند، تنظیم نشده هستند و از استانداردهای درجه پزشکی PPE برخوردار نیستند.

پروفسور «مایکل براونگارت» مدیر انستیتوی محیطی هامبورگ، آزمایشاتی را روی ماسک هایی انجام داد که باعث بروز بثورات پوستی در افراد شده بود.

پروفسور «براونگارت»، گفت: آنچه ما از طریق دهان و بینی خود تنفس می کنیم در واقع زباله های خطرناکی هستند.

مشخص شد که این ماسک های استفاده شده حاوی فرمالدئید و سایر مواد شیمیایی هستند. فرمالدئید ماده شیمیایی است که با باز شدن بسته جدید ماسک بوی «تمیزی» می دهند. این محقق همچنین «آنیلین» را که یک ماده سرطان زای شناخته شده است نیز در این ماسک ها پیدا کرد.

وی گفت: ما فرمالدئید و حتی آنیلین پیدا کردیم و متوجه شدیم که عطرهای معطر ناشناخته ای برای پوشاندن هرگونه بوی نامطبوع شیمیایی از ماسک استفاده می شود. در مورد ماسک های جراحی آبی رنگ، ما کبالت پیدا کردیم که در رنگ های آبی استفاده می شود.

پروفسور براونگارت اظهار داشت: در مجموع، یک محصول شیمیایی در جلوی بینی و دهان خود داریم که هرگز از نظر سمی بودن یا اثرات طولانی مدت بر سلامتی آزمایش نشده است.

منبع: ایرنا

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: ماسک فرمالدئید آبریزش چشم کرونا آنیلین کبالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۰۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایلان ماسک کاربردی برای هوش مصنوعی در اسپیس ایکس نیافت!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بیزینس اینسایدر، ایلان ماسک مدیر ارشد اجرایی اسپیس ایکس در بیست و هفتمین کنفرانس سالانه انستیتو میلکن، بخش زیادی از سخنرانی خود را به مزایای هوش مصنوعی اختصاص داد. او در کنفرانس در پاسخ به نقش این فناوری در زندگی روزمره انسان ها گفت: هوش مصنوعی حقیقت یاب می تواند تمدن بشر را پرورش دهد.

اما هنگامیکه از او درباره نقش هوش مصنوعی در سرعت بخشیدن به فعالیت هایش در زمینه اکتشافات فضایی سوال شد، اشتیاق کمتری نسبت به این فناوری نشان داد. او در پاسخ به این سوال گفت: نکته عجیب اینجاست که یکی از حوزه هایی که تقریبا هیچ نوعی از هوش مصنوعی در آن استفاده نشده، اکتشافات فضایی است. بنابراین اسپیس ایکس هم از هیچ نوع هوش مصنوعی استفاده نمی کند، استارلینک هم از این فناوری استفاده نمی کند. من مخالف استفاده از آن نیستم. اما کاربردی برای آن نیافته ایم.

او در ادامه افزود: مشغول آزمایش مدل های زبانی هوش مصنوعی است و از آنها سوالاتی درباره فضا می پرسد، اما پاسخ های این سیستم ها نا امید کننده است. با ایجاد هر نسخه یا ارتقایی در هوش مصنوعی من سوالاتی درباره «پارادوکس فرمی»، طراحی موتور موشک ها، فرایندهای الکتروشیمیایی و غیره می پرسم. هوش مصنوعی در پاسخ دادن به این سوالات عملکرد وحشتناکی دارد.

پارادوکس فرمی به عدم مشاهده تمدن‌های فرازمینی در کیهان اشاره دارد در حالی که طبق تخمین های دیگر پیش‌بینی می شود، بتوان تعداد زیادی از این تمدن هوشمند فرازمینی در کهکشان یافت.

هرچند ایلان ماسک درباره استفاده از هوش مصنوعی در اکتشافات فضایی مردد است، اما همچنان از طریق استارت آپxAI خود، سرمایه گذاری کلانی در توسعه هوش مصنوعی انجام داده است در این پروژه از هوش مصنوعی برای سرعت بخشیدن به اکتشافات علمی انسان استفاده می شود.

کد خبر 6099258 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان زا می شوند!
  • روتین روزانه ایلان ماسک چگونه است؟
  • یازدهمین جشنواره ورزشی زندگی به توان سلامتی-یزد
  • (عکس) ماسک زدن ضرغامی سوژه شد
  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان‌زا می‌شوند
  • ایلان ماسک: آمریکا در حال انقراض! کاهش نرخ زاد و ولد خطرناک‌تر از گرمایش جهانی است
  • ایلان ماسک کاربردی برای هوش مصنوعی در اسپیس ایکس نیافت!
  • افزودنی های بتن
  • ماسک: تا زمانی که مشکل بدهی آمریکا حل نشود، دلار ارزشی ندارد
  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن