Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان اخیرا بر اساس تحقیقات جدید خود، خبر از انتقال ماده شیمیایی و سمی "فرمالدئید" توسط برخی ماسک‌ها به بدن انسان دادند! این مواد باعث بروز علائمی مانند گرفتگی سینه، حالت تهوع و آبریزش و سوزش چشم می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ با شیوع ویروس کرونا در جهان استفاده از ماسک‌های تنفسی یکی از رایج‌ترین راه‌های جلوگیری از ابتلا معرفی شد اما به تازگی برخی تحقیقات از عوارض و زیان‌های ناشی از استفاده ماسک منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در یکی از تازه‌ترین تحقیقات انجام شده که توسط روزنامه دیلی میل اطلاع‌رسانی شد، محققان خبر از انتقال ماده شیمیایی و سمی "فرمالدئید" توسط برخی ماسک‌ها دادند.

ماده شیمیایی مذکور در دسته مواد سمی و خطرناک قرار می‌گیرد که باعث ایجاد حالت تهوع، گرفتگی و سوزش سینه و گلو، آبریزش و سوزش چشم و در برخی موارد حساسیتهای پوستی می‌شود.

استفاده طولانی‌مدت از ماسک‌هایی که حاوی فرمالدئید  باشند مشکلاتی برای سلامت افراد ایجاد می‌کند؛ با توجه با افزایش تقاضای ماسک در جهان، دسترسی به ماسک‌های استاندارد برای عموم مردم مشکل‌آفرین شده و ماسکهای غیراستاندارد خود تبدیل به یک معضل مجزا برای سلامت مردم شده است.

طبق تحقیقاتی که در انستیتوی هامبورگ صورت گرفته، برخی از ماسکها موجب بروز بثورات پوستی در استفاده‌کنندگان شده است و از طریق این ماسک‌ها، مواد سمی خطرناک وارد ریه افراد می‌شود البته برخی مواد شیمایی خطرناک دیگر مانند آنیلین در ماسکها وجود داشته که خود از عوامل ایجاد سرطان است.

در تحقیقات صورت گرفته توسط این انستیتو، ماسک‌های آبی رنگ هم حاوی میزانی "کبالت" بوده‌اند!

پروفسور براونگارت به عنوان مدیر انستیتوی محیطی هامبورگ معتقد است مردم برای جلوگیری از ویروس کرونا یک ماسک که حاوی مواد شیمیایی مختلف است و هرگز مورد آزمایش قرار نگرفته، استفاده می‌کنند که خود در طولانی‌مدت می‌تواند خطری بالقوه تلقی شود!

فیلم | بهانه‌های عجیب برخی از مردم برای ماسک نزدن!وضعیت عادی و زندگی بدون ماسک چه زمانی محقق می‌شود؟مسافران بی ماسک مستحق قرنطینه‌اند

 

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا ماده شیمیایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۷۵۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد

حسین رنجبران در گفت‌و گو با خبرنگار مهر، در واکنش به برخی اخبار مبنی حساب‌های بدون مجوز این سازمان و تعیین تکلیف این حساب‌های بانکی گفت: سازمان بیمه سلامت ایران یا سازمان بیمه خدمات درمانی سابق، طبق مواد ۳۹ و ۷۶ قانون محاسبات عمومی کشور جزو مستثنیات نگهداری و افتتاح حساب نزد بانک مرکزی محسوب می‌شود. در همین راستا هیأت وزیران در سال ۱۳۷۴ مصوب نموده که سازمان بیمه خدمات درمانی از مصادیق شرکت‌های بیمه موضوع مواد ۳۹ و ۷۶ قانون محاسبات عمومی کشور مصوب ۱۳۶۶ بوده و از افتتاح حساب بانکی نزد خزانه و واریز وجوه حاصله از درآمدهای خود به حساب یاد شده معاف است.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران افزود: همچنین در دستورالعمل بند (ب) ماده ۱۷ قانون برنامه ششم، بند (الف) ماده ۲۰ قانون احکام دائمی نیز این موضوع تکرار و تصریح شده است، در این مواد قانونی تاکید شده مادامی که دستگاه اجرایی از مشمول مواد ۳۹ و ۷۶ قانون محاسبات عمومی مستثنی باشد، انتقال حساب الزامی نخواهد بود؛ لذا سازمان بیمه سلامت بر اساس مواد یاد شده جز مستثنیات است.

رنجبران ادامه داد: در تبصره ماده ۳ این دستورالعمل نیز آمده که مؤسسات اعتباری و شرکت‌های بیمه دولتی مادامی که از شمول مواد ۳۹ و ۷۶ قانون محاسبات عمومی مستثنی باشند، از رعایت مفاد این ماده معاف هستند.

وی تصریح کرد: تمام حساب‌های ورودی بیمه سلامت (درآمدی) با توجه به تأکیدات و شفاف سازی عملکرد در قالب حساب واحد خزانه نزد بانک مرکزی صورت می‌گیرد، بنابراین بدون شک غیر از این مسیر یک ریال جابه جایی انجام نمی‌شود.

رنجبران اظهار داشت: در خصوص مصرف منابع سازمان از بانک عامل استفاده می‌شود که تنها برای سهولت کار، سرعت و چابک سازی و به ویژه اطمینان در پرداخت به موقع و صحیح مطالبات مؤسسات درمانی و پرداخت به وقت به بیماران صعب العلاج انجام می‌شود. لذا اگر این سازمان در پرداخت مطالبات مؤسسات منظم و تقریباً به وقت عمل می‌کند؛ یکی از دلایل مهم آن، ایجاد زیرساخت‌های فناوری نوین با مشارکت فعال بانک عامل است. ما همواره به دنبال واریزی سریع مطالبات مؤسسات ارائه دهند خدمات درمانی هستیم تا بتوانیم به بیمه شدگان بیمه سلامت که بیش از نیمی از جمعیت کشور را در بر می‌گیرند، خدمات مناسب‌تری ارائه نمائیم.

کد خبر 6098861 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان‌زا می‌شوند
  • کشاورزان بوشهری مراقب عرضه مواد کودی تقلبی باشند
  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • افزودنی های بتن
  • ۱۰ ماده غذایی که نباید با معده خالی بخورید
  • ۱۰ ماده غذایی که به شما در سفر به سوی کاهش وزن کمک می‌کنند
  • دور سوم مسابقات فضایی در قرن بیست و یکم آغاز می‌شود
  • این ملحفه‌ها باعث اگزما در پوست می‌شوند
  • ورود سامانه جدید بارشی از عصر امروز به مرکزی/ وزش باد شدت می گیرد
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور