Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@21:25:06 GMT

آیا من به یک ماسک شیمیایی نیم صورت نیاز دارم ؟

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۲۵۹۷۳

آیا من به یک ماسک شیمیایی نیم صورت نیاز دارم ؟

تقریبا همه ما بطور روزمره با ترکیبات شیمیایی سروکار داریم . اگر بنا داشته باشیم در مواجهه با گازهای شیمیایی با ریه و دستگاه تنفسی خود مهربانتر باشیم ، پس باید استفاده از ماسک تنفسی شیمیایی را در اولویت اول خود قرار دهیم .

به گزارش ایسنا به نقل از ایمن یاب، کارخانجات تولیدی و صنعتی در استفاده از ترکیبات شیمیایی جای خود را دارند، ما حتی در منزل هم با وایتکس و جوهر نمک سروکار داریم که بسیار خطرناک و عامل ایجاد مشکلات تنفسی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دفاتر فنی و چاپخانه‌ها، کارکنان با گاز و غبار مواد رنگی و تونر دستگاه چاپ سروکار دارند. در آرایشگاهها نیز بوی نامطبوع کراتین و مواد ناخن برای هنرمندان سالن‌های زیبایی آزاردهنده هست.

ماسک تنفسی شیمیایی نیم صورت، با پوشش دادن دهان و بینی، عمل تصفیه گازهای مختلف شیمیایی را انجام می‌دهد. البته با کمک فیلتر شیمیایی. زیرا خود ماسک به تنهایی و بدون فیلتر هیچ عمل مثبتی انجام نمی‌دهد. بدنه این محصول عمدتاً از نوعی پلیمر به نام TPE تولید می‌شود که بسیار نرم و قابل انعطاف بوده و با پوست صورت نیز ارتباط خوبی برقرار می‌کند. ضمن اینکه ترکیب ماسک نیم صورت و فیلتر حجم و وزن زیادی نداشته و در حین انجام کار مزاحم دید کاربر نمی‌شود و حتی خانم‌های خانه دار هم می‌توانند یک کاربر حرفه‌ای باشند. به جهت اهمیت بحث سلامت تنفسی، ماسک شیمیایی نیم صورت را برندهای بین‌المللی و معتبری چون 3M , Honeywell , Drager با استاندارد جهانی و البته مشخصات فنی و ظاهری گوناگون تولید می‌کنند. در این بین محصولاتی چون ماسک شیمیایی نیم صورت 3M 7502 ، ماسک شیمیایی نیم صورت Honeywell 5500و ماسک شیمیایی نیم صورت Drager 330جز بهترین‌ها هستند. اگر مایلید بیشتر با دنیای این محصول مفید و پرطرفدار آشنا شوید، لطفاً مقاله ماسک شیمیایی نیم صورت را در وبلاگ فروشگاه اینترنتی ایمن یاب مطالعه فرمائید.

انتهای رپرتاژ خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بیماری تنفسی ماسک شیمیایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۵۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی

 متخصص عفونی با بیان اینکه تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی تأثیرگذار است، گفت: مصرف آب غیربهداشتی می‌تواند باعث افزایش انگل‌های روده‌ای شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسن صالحی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با محوریت ارائه راهکارهایی به منظور کاهش آلاینده‌ها و پیشگیری از اثرات مخرب آنها بر سلامت محیط و جامعه اظهار کرد: پرتوها و عوامل شیمیایی دارای اثراتی بر ژنتیک افراد هستند و می‌توانند منجر به بروز سرطان شوند.

وی با بیان اینکه بعضی از عوامل و بیماری‌های عفونی مانند بیماری مالاریا و سالک در شرایطی خاص، افزایش پیدا می‌کند و تخریب اکوسیستم، تجارت، حمل و نقل و مهاجرت نیز می‌تواند اثراتی مثبت و منفی داشته باشند، افزود: علاوه بر انسان‌ها، حیوانات، گیاهان و جو زمین نیز در معرض آسیب قرار دارد.

متخصص عفونی تصریح کرد: افزایش حفره ازن در جو زمین می‌تواند اثرات زیست محیطی به همراه داشته باشد که از جمله آنها می‌توان به بارش باران‌های اسیدی که بر بیماری‌های تنفسی تأثیرگذار هستند و آسیب‌های کلیه و کبد اشاره کرد.

صالحی با اشاره به اینکه عفونت‌های دستگاه تنفسی تحتانی و دستگاه تنفسی فوقانی و عفونت گوش میانی بیشتر مشاهده می‌شود، ادامه داد: تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی تأثیرگذار است و مهاجرت مردم از شهرهای آلوده می‌تواند تبعات منفی از جمله افزایش بیماری‌های اندمیک را در پی داشته باشد.

وی با بیان اینکه بیماری‌هایی مانند وبا، تیفوئید، شیگلوز، آمبیاز و بعضی از بیماری‌های انگلی روده و بیماری انگلی خونی، شپش و گال در این مهاجرت‌ها بیشتر دیده می‌شود، گفت: افزایش دما می‌تواند افزایش تکثیر پشه آنوفل و مالاریا را در پی داشته باشد و تکثیر بعضی از جوندگان و پشه خاکی که سالک را بیشتر می‌کند، افزایش می‌دهد.

متخصص عفونی اضافه کرد: مصرف آب غیربهداشتی می‌تواند باعث افزایش انگل‌های روده‌ای شود و آلودگی هوا نیز افزایش تعداد arbovirus را در پی خواهد داشت که بعضی از این ویروس‌ها تب دانگی و بیماری زیکا را ایجاد می‌کند.

صالحی با بیان اینکه بیماری اسپیروکتی می‌تواند در اثر آلودگی هوا تشدید شود که این بیماری تظاهرات پوستی ، مفصلی ، قلبی و CNS دارد، افزود: با توجه به تعدد صدمات آلودگی هوا در بیماری‌های عفونی، توصیه‌های مرتبط باید مد نظر قرار گیرد و استفاده از اجاق گاز برقی و استفاده از گاز برای سوخت ماشین از جمله راهکارهای کاهش الودگی هوا و تأثیرات آن به شمار می‌رود.

کد خبر 751506

دیگر خبرها

  • (عکس) ماسک زدن ضرغامی سوژه شد
  • نانوایی‌های پدافندی در یزد ایجاد شد
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در مناطق محروم
  • نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در رشته‌های مورد نیاز
  • تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی
  • روز جهانی آسم ۱۴۰۳ + تاریخچه، شعار و پوستر World Asthma Day
  • فیلتر شنی در دستگاه های تصفیه آب صنعتی
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال